132. Кантонски саем ќе биде отворен буквално на 15 октомври

132. Кантонски саем ќе биде отворен виртуелно на 15 октомври. Националниот павилјон поставува 50 изложбени делови според 16 категории на производи, а Меѓународниот павилјон прикажува 6 теми дистрибуирани во овие 50 делови.Во споредба со претходните сесии, оваа сесија има поголем обем на изложба, подолго време на услуга и поцелосни онлајн функции, презентирајќи им на купувачите ширум светот платформа за сите временски услови за трговско склопување.и овој пат ќе биде многу поинаков од порано.

Поголеми изложбени размери.132. Кантонски саем го прошири опсегот на изложувачи за да обезбеди поразновидни избори за глобалните купувачи и привлече 10.000 нови излагачи во оригиналните 25.000 компании.Компаниите кои прикажуваат квалитет од различни индустрии го претставуваат најдоброто од кинеското производство на интернет, што нуди повеќе избори за купувачите.Во меѓувреме, 132-от кантонски саем ќе продолжи да воспоставува прекугранична зона за е-трговија и да создава синергија со овие платформи за е-трговија;132 прекугранични пилот зони за е-трговија и 5 прекугранични платформи за е-трговија истовремено ќе се приклучат на активностите на Кантонскиот саем.

Подолго време на сервисирање.Почнувајќи од 132. Кантонски саем, неговата веб-страница ќе дава услуги половина година.Од 15 октомври до 24 октомври, излагачите и купувачите можат да се вклучат во вмрежување за сите временски услови на неговата официјална веб-страница.Од 24 октомври до 15 март 2023 година, освен за пренос во живо и закажување термин, сите други функции ќе останат достапни.Ќе биде погодно за купувачите да најдат производи, да се сретнат со изложувачите и да искористат повеќе можности.

Покомплетни онлајн функции.Официјалната веб-страница е дополнително оптимизирана за 132-та сесија.Функцијата за пребарување е оптимизирана и купувачите можат да ги филтрираат изложувачите според нивните извозни пазари.Развиени се голем број нови функции во инстант комуникацијата за да овозможат поудобно вмрежување и поефикасно трговско склопување.

Таму ќе однесеме повеќе нови предмети и колекции.со нетрпение очекуваме да ве видиме во нашата онлајн салон.

1664527766276


Време на објавување: 30-септември 2022 година

Испратете ни ја вашата порака:

Напишете ја вашата порака овде и испратете ни ја