Pameran Kanton kaping 132 bakal mbukak meh tanggal 15 Oktober

Pameran Kanton kaping 132 bakal mbukak meh tanggal 15 Oktober. Paviliun Nasional nyiyapake 50 bagean pameran miturut 16 kategori produk, lan Paviliun Internasional nampilake tema 6 sing disebarake ing 50 bagean kasebut.Dibandhingake karo sesi sadurunge, sesi iki nduweni ukuran pameran sing luwih gedhe, wektu layanan sing luwih suwe lan fungsi online sing luwih lengkap, nyedhiyakake kanggo para panuku ing saindenging jagad platform kabeh cuaca kanggo matchmaking perdagangan.lan wektu iki bakal beda banget karo sadurunge.

Skala pameran sing luwih gedhe.132. Canton Fair wis ditambahi orane katrangan saka exhibitors kanggo nyedhiyani pilihan liyane macem-macem kanggo panuku global, lan narik kawigaten 10.000 exhibitors anyar kanggo asli 25.000 perusahaan.Perusahaan pameran kualitas saka macem-macem industri makili manufaktur online China sing paling apik, sing nawakake luwih akeh pilihan kanggo para panuku.Ing sawetoro wektu, 132nd Canton Fair bakal terus nyiyapake Zona E-commerce Lintas-wates lan nggawe sinergi karo platform e-commerce iki;132 zona pilot e-commerce lintas-wates lan 5 platform e-commerce lintas-wates bakal melu kegiatan Canton Fair ing wektu sing padha.

Wektu layanan luwih suwe.Wiwit saka Pameran Kanton kaping 132, situs web bakal nyedhiyakake layanan sajrone setengah taun.Saka 15 Oktober nganti 24 Oktober, pameran lan panuku bisa melu jaringan kabeh cuaca ing situs web resmi.Saka 24 Oktober nganti 15 Maret 2023, kajaba kanggo siaran langsung lan janjian jadwal, kabeh fungsi liyane bakal kasedhiya.Bakal trep kanggo para panuku golek produk, ketemu karo peserta pameran lan entuk luwih akeh kesempatan.

Fungsi online sing luwih lengkap.Situs web resmi wis luwih dioptimalake kanggo sesi kaping 132.Fungsi telusuran wis dioptimalake lan para panuku bisa nyaring peserta pameran miturut pasar ekspor.Sawetara fungsi anyar wis dikembangaké ing komunikasi cepet kanggo ngaktifake jaringan luwih trep lan Matchmaking perdagangan luwih efisien.

Kita bakal njupuk luwih akeh item lan koleksi anyar ing kana.katon nerusake kanggo ndeleng sampeyan ing shwooroom online kita.

1664527766276


Wektu kirim: Sep-30-2022

Kirim pesen kanggo kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita