Rreth Nesh

Zhvillimi dhe marketingu i uebit

img01

KURSI I ZHVILLIMIT

histori01

histori02

histori03

histori04

histori05

histori06

histori07

KULTURA E KOMPANISË

Misioni yne

Të gjithë Për Fëmijët, Për të Gjithë Fëmijët.

Vlerat tona

Arritja e klientëve, ndershmëria dhe
besueshmëria;Hapni inovacionin dhe përpiquni për përsosmëri.

Vizioni yne

Sillni fëmijëri të shëndetshme, komode dhe të lumtur për fëmijët.

PROFILI I KOMPANISË

Ne jemi një kompani e kualifikuar e cila është miratuar nga Departamenti i Tregtisë i Provincës Fujian, e themeluar në Fuzhou 21 vjet më parë. Ne kemi qenë gjithmonë një kompani largpamëse që bën përparim të qëndrueshëm gjatë viteve.Ne kemi kaluar certifikimin ISO9001 të Sistemit të Menaxhimit të Cilësisë.Produktet tona të eksportuara përputhen me shumë standarde sigurie, duke përfshirë, por nuk kufizohen vetëm në: CE.ROHS të Bashkimit Evropian dhe ASTM F-963 të Shteteve të Bashkuara.Ne jemi të specializuar në eksportimin e lodrave për fëmijë, duke u fokusuar kryesisht në udhëtimin me bateri për fëmijë, biçikleta me tri biçikleta, makina të përdredhura, këmbësorë, karroca dhe makina balancuese etj.

Me një ekip të jashtëzakonshëm shitjesh, ekip përgjegjës për QC dhe ekip pas shitjes dhe një përparim në modelin tradicional të prodhimit-shitjes, ne jemi të kënaqur të krijojmë marrëdhënie biznesi me klientët nga më shumë se 80 vende në botë dhe t'u ofrojmë atyre një mori shërbimesh në një stop. Kompania jonë gjithashtu ofron shërbimin OEM dhe ODM për klientët e çmuar.

Fuzhou Tera Fund Plastic do të mbështesë frymën tonë sipërmarrëse të "Integritetit dhe Pragmatizmit, Mësimit dhe Inovacionit", do të specializohet në forcimin dhe zgjerimin e biznesit tonë në terren, do të përmirësojë strukturën e qeverisjes së korporatës dhe do të përmirësojë aftësitë e orientuara nga inovacioni.Përmirësoni thelbin e kompanisë
konkurrencën dhe promovimin e zhvillimit afatgjatë, të qëndrueshëm dhe të qëndrueshëm të kompanisë.

Misioni ynë: Të gjithë për fëmijët, për të gjithë fëmijët.

Vizioni ynë: Të sjellim fëmijëri të shëndetshme, komode dhe të lumtur për fëmijët.

Vlerat tona: Arritja e klientëve, ndershmëria dhe besueshmëria;Hapni inovacionin dhe përpiquni për përsosmëri.

TURI NË FABRIKE

底部 banner 公司周年
Udhëtim në fabrikë (5)
Udhëtim në fabrikë (3)
Udhëtim në fabrikë (1)
Udhëtim në fabrikë (2)
Udhëtim në fabrikë (4)

DHOMA SHEMBULL

DHOMA SHEMBULL
DHOMA SHEMBULL
DHOMA SHEMBULL

EKIPI YNË

img01
img02

SHËRBIMET

Komunikimi

Ne përgjigjemi në kohë me këshilla profesionale të zbatueshme.

profesionale

Ne jemi fleksibël dhe në zhvillim të shpejtë.Përqafoni fleksibilitetin dhe profesionalizmin.

Konfidencialiteti

Mbrojtja e zonës suaj të shitjeve, idetë e dizajnit dhe të gjitha informacionet tuaja private.

Cilësia

Pa çmim më të ulët, por gjithmonë vlerë për para.

Efikasiteti

Me sistem ERP me efikasitet të lartë për të kontrolluar të gjitha porositë.

Partner

Ne i trajtojmë punëtorët tanë dhe furnizuesit e tjerë si partnerë të respektueshëm.

CERTIFIKATA

SHTOJCA E EKSPOZITAVE

img01
img02
img03
img04

Na dërgoni mesazhin tuaj:

Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni