Aprilia Motorbike Jeung 24V Brushless Motor BM3088H

Naik Olahraga Dilisensikeun Aprilia dina Motor Batré anu Bisa Dicas deui Sareng Motor Brushless, Roda EVA, Lukisan, Balapan Leungeun, Motor Brushless BM3088H
Merk: Aprilia
Ukuran produk: 130*55*78 cm
CTN ukuran: 103*33.5*61 cm
QTY / 40HQ: 323pcs
Bahan: PP, Baja
Kamampuhan suplai: 3000pcs / per bulan
Batré: 24V7AH
Min.Jumlah pesenan: 20pcs
Warna palastik: Bulao, Beureum

Rincian produk

Tag produk

Item NO.: BM3088H Ukuran produk: 130*55*78cm
Ukuran Paket: 103*33.5*61cm GW: 21,00 kg
QTY / 40HQ 323 PCS NW: 18.00 kg
Batré 24V7AH
Motor Motor Brushelss, Motor Jempé sareng Tahan Air,
fungsi: Multiple function media player, with music, with talk story function, with USB socket, with sound control.kalawan kakuatan displayer.Speed: 25KM / HR, Ngagunakeun Time 30KMS

GAMBAR DETAIL

网站spanduk5

 

BM3088 NAIK MOTOR (1) BM3088 NAIK MOTOR (2) BM3088 NAIK MOTOR (3) BM3088 NAIK MOTOR (4) BM3088 NAIK MOTOR (5) BM3088 NAIK MOTOR (6) BM3088 NAIK MOTOR (7)

 

Gampang Tunggang

Orok anjeun tiasa ngoperasikeun motor ieu kalayan gampang ku nyalira.Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta permukaan anu rata sareng datar pikeun murangkalih anjeun dina perjalanan.Dua roda dirancang motor téh gampang tur basajan pikeun numpak pikeun balita Anjeun atawa barudak ngora.Ku mencét tombol musik sareng tanduk anu diwangun, orok anjeun tiasa ngadangukeun musik nalika tunggang.Headlights gawéna ngajadikeun eta leuwih realistis.

Kanikmatan pinuh

Lamun motor ieu dicas pinuh, orok Anjeun bisa terus muterkeunana salila 40 menit nu mastikeun yén orok Anjeun abundantly bisa ngarasakeun eta.cocog pikeun kids antara 1 nepi ka 7 taun kapasitas beurat maksimum nyaéta 35kgs.

Majelis Diperlukeun

Kaulinan geus 90% ngumpul tapi diperlukeun 10% gampang assembly.Instruction manual disadiakeun kalawan package.customer merlukeun ukur hambalan leutik tur gampang pikeun ngalengkepan assembly.

Batré Rechargeable

datangna kalawan batré rechargeable.


Produk patali

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Kirim pesen anjeun ka kami:

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami